Våre kiropraktorer

Lang erfaring og bred kompetanse. Vi hjelper deg å komme tilbake til hverdagen.

ramme
Helen
ramme

Helen Ditlev-Simonsen

Helen Ditlev-Simonsen er utdannet ved Palmer College of Chiropractic (USA) i 1997 og startet klinikken i 2000. Med sine over 20 års erfaring som kiropraktor har Helen bred kompetanse. Helen er opptatt av at det skal være enkelt og gøy å være i aktivitet i hverdagen. Hun liker å jobbe med ungdom, gravide og barn og engasjerer seg i breddeidrett for barn. Helen jobber også mye med hodepine og migrene pasienter. I en travel hverdag med mye stress, rygg- og nakkesmerter implementerer hun ofte yogaøvelser i sin praksis ved veiledning av pasienter.

Knut
ramme

KNUT ANDREAS EEK

Knut Andreas Eek er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic i England (2009) og har over 10 års klinisk erfaring. Han er medeier i klinikken og har jobbet her siden 2011. 

Knut Andreas er en kiropraktor for hele familien og ser barn og voksne i alle aldre. Han jobber med et bredt spekter av plager og problemer, er særlig interessert analyse av nevrologisk funksjon og har fordypning i funksjonell nevrologi. Dette er faglig spisskompetanse ved behandling av hodepine og svimmelhet og gir et bedre vurderingsgrunnlag for andre vanlige plager som rygg- og nakkesmerter.

Knut Andreas ønsker å endre måten samfunnet takler ryggproblemer på gjennom kunnskapsformidling i og utenfor klinikken. Han har tidligere vært leder av Etterutdanningskomiteen i Norsk Kiropraktorforening. I klinisk arbeid er han også særlig opptatt av å ta tak i nerve-muskel-skjelettplager hos barn og unge slik at de kan leve med bedre fysisk helse som voksne.

Bendix

BENDIX HEIDE BJERCKE

Bendix Heide Bjercke er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic i England (2021). Han ble kiropraktor grunnet sin brennende interesse for helse og aktivitet og ønsker å hjelpe andre for å bedre deres hverdag. 

Bendix jobber med alle typer plager som akutte og kroniske rygg- og nakkesmerter, hodepine og øvrige plager i nerve-muskel-skjelettsystemet. Han har stor interesse for trening og fysisk aktivitet og er opptatt av å kombinere behandling med øvelser og råd for å fremme optimal funksjon hos sine pasienter.

Han er svært aktiv med sine hobbyer Crossfit, golf og topptur på ski, og har en fortid med både fotball og basketball fra veldig ung alder. Bendix sin bakgrunn og interesse for idrett og fysisk aktivitet var det som ledet ham til å bli Kiropraktor. Han ser derfor ofte pasienter med idrettsskader. Han ser også mange pasienter med hofte og skuldersmerter, i tillegg til pasienter med de mer «tradisjonelle» rygg og nakkeplagene.

Bendix har videreutdannet seg innenfor IMS (intramuskulær stimulering) – tørrnåling. Han bruker ofte nåler til å behandle vonde muskler for å komplementere den kiropraktiske behandlingen der det er indikasjon for dette, for å redusere dine plager fortest mulig.

Sirkel
Dummy bilde

Pedro

Pedro er utdannet massasjeterapeut ved Axelsons institute. Han er opptatt av forebygging av muskulære plager og opptrening etter skader.Han er utdannet personlig trener som gir han en mer. omfattende kjennskap til anatomi og fysiologi.Pedro har over 15 års erfaring med idrettsutøvere fra friidrett, fotball ,ishockey, dans mm..Han tilbyr behandlinger som klassisk massasje, sportsmassasje og triggerpunktmassasje samt stretching.Ta kontakt med oss for en konsultasjon.

Sirkel
ramme
Dummy bilde

Maciej Andrzej Dawidowski

Maciej Andrzej Dawidowski er utdannet ved Universitetet Rzeszowski og Medis Skole I Polen. Han er massør, fysioterapeut og personlig assistent. Han har over 10 års erfaring. Tidligere har han jobbet ved nevrologisk og ortopedisk avdeling på sykehus i Polen. I tillegg til å jobbe her ved Fornebu Kiropraktorsenter, samarbeider han med Oslo Tennisklubb(OTK). Han liker å jobbe med idrettsutøvere, spesielt tennis, men også andre idretter. Han masserer stive nakker og rygger, og muskel smerter. 
Sirkel

Vi har 25 års erfaring med vonde rygger på Fornebu.

Hos oss er du i de beste hender.