Våre kiropraktorer

Lang erfaring og bred kompetanse. Vi hjelper deg å komme tilbake til hverdagen.

Helen Ditlev-Simonsen

Helen Ditlev-Simonsen er utdannet ved Palmer College of Chiropractic (USA) i 1997 og startet klinikken i 2000. Med sine over 20 års erfaring som kiropraktor har Helen bred kompetanse. Helen er opptatt av at det skal være enkelt og gøy å være i aktivitet i hverdagen. Hun liker å jobbe med ungdom, gravide og barn og engasjerer seg i breddeidrett for barn. Helen jobber også mye med hodepine og migrene pasienter. I en travel hverdag med mye stress, rygg- og nakkesmerter implementerer hun ofte yogaøvelser i sin praksis ved veiledning av pasienter.

KNUT ANDREAS EEK

Knut Andreas Eek er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic i England (2009) og har over 10 års klinisk erfaring. Han er medeier i klinikken og har jobbet her siden 2011. 

Knut Andreas er en kiropraktor for hele familien og ser barn og voksne i alle aldre. Han jobber med et bredt spekter av plager og problemer, er særlig interessert analyse av nevrologisk funksjon og har fordypning i funksjonell nevrologi. Dette er faglig spisskompetanse ved behandling av hodepine og svimmelhet og gir et bedre vurderingsgrunnlag for andre vanlige plager som rygg- og nakkesmerter.

Knut Andreas ønsker å endre måten samfunnet takler ryggproblemer på gjennom kunnskapsformidling i og utenfor klinikken. Han har tidligere vært leder av Etterutdanningskomiteen i Norsk Kiropraktorforening. I klinisk arbeid er han også særlig opptatt av å ta tak i nerve-muskel-skjelettplager hos barn og unge slik at de kan leve med bedre fysisk helse som voksne.

BENDIX HEIDE BJERCKE

Bendix Heide Bjercke er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic i England (2021). Han ble kiropraktor grunnet sin brennende interesse for helse og aktivitet og ønsker å hjelpe andre for å bedre deres hverdag. 

Bendix jobber med alle typer plager som akutte og kroniske rygg- og nakkesmerter, hodepine og øvrige plager i nerve-muskel-skjelettsystemet. Han har stor interesse for trening og fysisk aktivitet og er opptatt av å kombinere behandling med øvelser og råd for å fremme optimal funksjon hos sine pasienter.

Vi har 25 års erfaring med vonde rygger på Fornebu.

Hos oss er du i de beste hender.