Om klinikken

Fornebu Kiropraktorsenter ble etablert i 2000 og er den klinikken som har eksistert lengst i området Snarøya, Lysaker og Fornebu. Klinikken het en periode Helse-Fornebu, men vi har nå skiftet navn tilbake til for tydelighetens skyld. Vi er din lokale familiekiropraktor, samtidig som vi jobber tett med bedrifter i nærmiljøet. Vi hjelper deg til riktig behandling, veiledning og trening utfra dine behov og ønsker uansett alder.

ramme
Sirkel
Sirkel
Sirkel

Grunnlag for et godt liv

Ved Fornebu Kiropraktorsenter er vi opptatt av helhetlig helsetenkning og forebygging. Vi vektlegger god fysisk og mental helse som grunnlag for et godt liv. Vi bidrar til en bedre helse over tid gjennom behandling, både akutt og forebyggende, treningsveiledning og kostholdsveiledning.

Vi analyserer hele kroppen og gjør en grundig kiropraktisk-, nevrologisk-, ortopedisk- og evt. radiologisk undersøkelse. Dette for å gi deg som pasient spesifikk behandling som vil føre til gode og varige resultater.

Vi samarbeider også med flere leger, fysioterapeuter, massører og akupunktører. I tillegg engasjerer vi oss i nærmiljøet og samarbeider blant annet med Snarøya Sportsklubb. Våre pasienter bruker oss på flere måter:

  • For livskvalitet og god helse.

  • Ryggkontroller av barn og oppfølging under oppveksten (på samme måte som de går til tannlegen).

  • Vedlikehold for å redusere slitasje og minske risikoen for smertefulle tilbakefall.

  • Bli bra av, eller lindre symptomer ved en kronisk lidelse.

  • Komme gjennom en akutt, smertefull situasjon.

  • Informasjon og inspirasjon til gode, tilrettelagte livsstilsvalg

Dersom du ønsker å komme i kontakt med oss kan du ringe oss på Tlf: 67 10 51 61. Ønsker du å bestille en time kan du gjøre det ved å trykke her.

Vi har 25 års erfaring med vonde rygger på Fornebu.

Hos oss er du i de beste hender.